Kauneushoitola Vanessa: Kuinka hoitaa valkaistuja ja värjättyjä hiuksia

Jokainen, joka rakastaa lukkojensa värjäystä, kokee saman ongelman : kuivat ja hauraat hiukset. Olemme kaikki olleet siellä! Kävelet ulos kauneushoitolasta tuntuen kauneimmalta ihmiseltä eloisilla lukkoillasi ja pomppivilla leikkauksillasi vain pestäksesi hiuksesi seuraavana päivänä ja todellisuuden löi sinut kasvoihin. 

Tuntuu siltä, ​​että hiuksesi putoavat kuivien ja hauraiden kanssa. Puhumattakaan siitä, että värilliset ja valkaistut hiukset sotkeutuvat helpommin varsinkin märinä. Joten miten voit ratkaista tämän ongelman? 

Onko olemassa tapa ylläpitää terveitä ja pomppivia hiuksia samalla kun pystyt edelleen harrastamaan kiehtovia hiusvärejä? Lisäksi onko olemassa tapa pitää hiusvärien eloisuus päivän jälkeenkin? Löydä vastaus kysymyksiisi, kun kerromme sinulle salaisuudesta ylläpitää eloisia ja terveellisiä tressejäsi! 

Alla on vinkkejä, joita hiusasiantuntijoillamme on sinulle:

  • Investoi hyvään shampoon ja 

hoitoaineeseen Valkaistujen ja värjättyjen hiusten shampoo ja hoitoaine eroavat tavallisista hiustuotteista. Jos sinulla on valkaistut vaaleat hiukset, tarvitset purppuran shampoon, jotta hiuksesi eivät näytä messingiltä. 

On myös shampootuotteita, jotka auttavat ylläpitämään hiusvärisi elävyyttä. Samaan aikaan hoitoaineita varten sinun on investoitava syvähoitotuotteisiin, jotka estävät rikkoutumisen ja kuivien hiusten syntymisen. 

  • Käytä kookosöljyä

Nesteytys on avain pitämään hiuksesi terveinä ja kauniina. Käsittele hiuksiasi kookosöljyllä aina silloin tällöin. 

Ainoa, mitä sinun on tehtävä auttaaksesi palauttamaan hiusten luonnolliset öljyt, on peittää hiuksesi kookosöljyllä ja antaa niiden istua vähintään puoli tuntia, ennen kuin huuhdot sen perusteellisesti lämpimällä vedellä. 

  • Leikkaa lukko!

Hiuspäät ovat alttiimpia vaurioille, ja pitämällä ne leikkaamattomina, hiuksesi näyttävät kuivilta ja kiharoilta. Varmista, että leikkaa hiusten päät, jotta ne näyttävät virheettömiltä. 

  • Jätä se ammattilaisten käsiin.

Tiedämme, että on melko jännittävää kokeilla itse uusia asioita ja on halvempaa tehdä itse valkaisu. Tämä voi kuitenkin aiheuttaa paljon mahdollisia ongelmia hiuksillesi, erityisesti kouluttamattomissa käsissä. 

Saatat olla päällekkäin vaarallisten peroksidien, valkaisuaineiden ja väriaineiden kanssa, jotka aiheuttavat peruuttamattomia vaurioita teidän hampaasi. Lisäksi on mahdollista, että hiusten väri ja valkaisuaine eivät ole tasaisia. 

Vakavin olosuhde on, että voit päällekkäin sovelluksia, jotka voivat poistaa hiusten kosteuden ja terveyden. 

  • Älä tee tapana värjätä hiuksiasi useita kertoja

Ihmiset rakastavat muuttaa ulkonäköä silloin tällöin, ja me kunnioitamme sitä. Kuitenkin. Usein värjätyt hiukset ja poistamalla väri vaihtaaksesi toisen sävyn, voi vahingoittaa hiuksiasi huomattavasti. Anna hiusten hengittää silloin tällöin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa