5 todistettua vinkkiä sileiden ja kiiltävien hiusten

Mainstream-mediassaihmisillä on julkkistason kampaajat, joihin sinulla ei ole pääsyä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että et voi saavuttaa meheviä lukkoja, kuten mainoksissa näkyy. On näkökulmasta ja kärsivällisyydestä oppia rutiineja ja temppuja, joita voit tehdä kotona. 

Anna kauneussalonki Vanessan asiantuntijoiden opettaa sinulle muutamia temppuja siitä, miten voit saavuttaa silkkisen sileät ja kiiltävät hiukset. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, jotka sinun on tiedettävä ja noudatettava ulkoa:

  • Ole huolellinen hiustuotteidesi suhteen

Kallis ei tarkoita, että se olisi automaattisesti hyväksi hiuksillesi. Kaikki riippuu siitä, minkä tyyppiset hiukset sinulla on, ovatko ne suorat, aaltoilevat, kiharat tai suuret. Lisäksi päänahan kunto määrää myös, millaisia ​​tuotteita sinun pitäisi käyttää.

Ota selvää millaiset hiukset sinulla on ja tutustu erilaisiin tarpeisiisi parhaiten sopiviin tuotteisiin. Voit myös vierailla kauneushoitolassa Vanessa kauneudenhoitotuotteille, jotka sopivat täydellisesti hiuksillesi. 

  • Älä koskaan shampoota hiuksiasi päivittäin

. Näin ei pitäisi olla, koska tämä käytäntö voi olla haitallista hiuksillesi ja päänahallesi. Shampoo -tuotteet poistavat päänahasta öljyn jättäen pinnan kuivaksi ja ärtyneeksi. Tämä voi myös johtaa hilseilyyn, jos ihosi on liian kuiva. 

Harkitse shampoopesuaikasi leikkaamista vähintään kahteen tai kolmeen kertaan viikossa. Jos et ole tyytyväinen siihen, ehkä shampoo -aikataulun vaihtaminen joka toinen päivä voi auttaa sen sijaan, että teet sen joka päivä. 

  • Shampoo vain päänahalle

Sinun ei tarvitse laittaa shampoota itse hiuksiin. Kun olet levittänyt tuotteen päänahkaasi, tuote putoaa hiuksiin, kun hierot päätäsi. Se riittää poistamaan lian ja ylimääräisen öljyn jokaisesta säikeestä tekemättä sitä hauraaksi. 

Liiallinen shampoopesu voi aiheuttaa vakavia vaurioita. Se johtaa suuria halkeamia tai voimakasta hiusten laskua. Tämä johtuu siitä, että saippua irrottaa tarpeettomasti säikeen suojakerroksena toimivan öljyn.

  • Käytä hoitoainetta päivittäin

Hoitoaineet ovat hiustesi paras ystävä, erityisesti niille, joilla on pitkät hiukset. Tämä tuote auttaa sisältämään kosteutta jokaiseen hiusten osaan, mikä tekee siitä paljon vahvemman ja kestävämmän. Lisäksi se vähentää staattista sähköä hiuslankojen välillä, jotka johtuvat kuivuudesta ja auringon lämmöstä, mikä voi aiheuttaa kiharoita. 

Sinun ei tarvitse levittää hoitoainetta koko hiuksillesi. Sen levittäminen latvoihin riittää, koska hiusten juuret saavat edelleen asianmukaista ravintoa päänahan erittämästä öljystä. 

  • Älä koskaan käytä kuumaa vettä hiuksillesi

Kun on kylmä, harkitset usein suihkua lämpimän veden alla. Tämä voi tarjota mukavuutta ihollesi. Et tiedä, että se voi vahingoittaa hiuksiasi. Veden kuuma lämpötila voi kuivata päänahan ajan mittaan ja vahingoittaa hiuksiasi enemmän. 

Pese hiukset vain huoneenlämmössä tai kylmällä vedellä. Jos haluat kuuman kylvyn, suojaa lukot muovikorkilla. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa