Kauneushoitola Vanessa: Täytyy kokeilla hiustenhoitovinkkejä hohtaville hiuksille

Joka päivä hiuksesi ovat alttiita vaurioille. Nämä vauriot voivat lyhentää suloisten lukkojen käyttöikää, jolloin ne eivät voi kasvaa takaisin. Siksi haluat varmistaa, että hiuksesi ovat aina terveet. 

Täällä kauneushoitolassa Vanessa uskomme vakaasti, että jokaisen tulisi pitää hiuksensa terveinä ja hehkuvina. Sen lisäksi, että menet salonkiimme hoitoon, ainoa tapa, jolla voit tehdä sen, on huolehtia siitä asianmukaisesti. Tämä tarkoittaa pidempään kuin vain hiusten säännöllistä pesua. 

Auttaaksemme sinua säilyttämään ja hoitamaan hiuksiasi, olemme koonneet luettelon joistakin hiustenhoitovinkkeistä, joita voit helposti kokeilla kotona:

Vähennä muotoilutuotteiden käyttöämuotoilua

Vaikka rakastamme hiustentäällä salongissamme, lannistamme asiakkaitamme käyttämästä liiallisia muotoilutuotteita. Tämä johtuu siitä, että jotkut näistä tuotteista sisältävät kemikaaleja, jotka voivat olla haitallisia hiuksillesi kutikulaan asti. 

Kun näin tapahtuu, nämä aineet voivat kerääntyä ja estää hiuksia saamasta tarvitsemaansa ravintoa. Muotoilutuotteiden liiallinen käyttö voi myös aiheuttaa päänahan kuivumista ja ärsytystä.

Voit rajoittaa näiden tuotteiden käytön vain erityistapahtumiin, ja jos teet niin, muista pestä hiukset perusteellisesti estääksesi kertymisen. 

Investoi lämpösuojaimiin

Jos käytät säännöllisesti puhalluskuivainta tai kiharrinta, kauneushoitola Vanessa kannustaa investoimaan joihinkin lämpösuojatuotteisiin. Nämä ovat seerumimuodossa ja ne voidaan helposti levittää hiuksiin ennen äärimmäisen kuumuuden läpäisemistä. 

Kuivaa hiukset luonnollisesti

Jos kieltäydyt kokonaan käyttämästä hiustenkuivaajaa ja curling-rautoja, paljon paremmin. Tämä johtuu siitä, että hiusten kuivaaminen aina hiustenkuivaajan äärimmäisellä lämmöllä voi vahingoittaa niitä. Erinomainen tapa kuivata hiukset luonnollisesti on ilman ja pyyhekuivaus.

Muista, että jos päätät pyyhekuivata hiuksesi, älä tee sitä aggressiivisesti. Hiero sen sijaan pyyhettä varovasti ja pyörivin liikkein. Tämä johtuu siitä, että hiukset ovat hauraammat, kun ne ovat märkiä ja ne voivat helposti pudota. 

Käytä hoitoaineita

Jotkut ihmiset ajattelevat, että shampooing riittää suojaamaan hiuksiaan. Vaikka se tekee hienoa työtä hiusten ja päänahan puhdistamiseen ja pesemiseen, se ei riitä. Käytä hiustenhoitoa rutiininomaisesti suihkussa käyttämällä hoitoaineita.

Sen lisäksi, että hoitoaineet pysyvät terveinä ja kosteina, hoitoaineet lisäävät myös ylimääräisen suojakerroksen. Tämä auttaa sinua viettämään päiväsi ilman huolta hiusten vahingoittumisesta. 

Varmista myös, että tiedät, miten sitä käytetään oikein. Asiantuntijat ehdottavat, että oikea tapa käyttää hoitoaineita on laittaa ne vain hiusten latvoihin eikä päänahkaan.

Nämä ovat joitain yksinkertaisia ​​asioita, jotka voit sisällyttää hiustenhoitotuotteisiisi. Näiden vinkkien lisäksi sinun tulee aina vierailla luotettavassa salongissasi. Hoida hiuksiasi vain parhaat, täällä Vanessa Beauty Salonissa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa