Kauneussalonki Vanessa: Salongin etikettisäännöt, jotka on pidettävä mielessä

Useimmille ihmisille ei ole mitään parempaa kuin käydä salongissa rankan työpäivän jälkeen. Saat kynnet valmiiksi, kokeile uutta kampausta muutokseksi ja ota kiinni suosikkikampaani. 

Kun olet istunut, olet täysin rennossa tilassa, pitäen huolesi ja ajatuksesi loitolla. Se on yksi parhaista itsepalvelumuotoista, johon voit aina luottaa!

On kuitenkin tapauksia, joissa asiakkaat ylittävät rajan ja pilaavat salonki-vierailua, jota he ovat odottaneet. He peruuttavat tapaamisen ilman ennakkoilmoitusta, puhuvat äänekkäästi ja juoruavat salonissa. Suurin osa heistä unohtaa, että asiakkaana oleminen tarkoittaa myös sitä, että sinun on silti käytettävä asianmukaisesti välttääksesi kenenkään loukkaamista.

Ennen kuin asetat jalkasi suosikkisalongiisi, tässä on joitain etikettivinkkejä, jotka kannattaa pitää mielessä:

Saavu ajoissa Tulkaa ajoissa

tapaamispäivänä. Jos mahdollista, ole paikalla 15 minuuttia aikaisemmin, jotta stylistisi tietää millaista kampausta haluat. Varhainen oleminen tarkoittaa myös sitä, että olet huomaavainen kaikkien aikoihin, varsinkin kun salonki noudattaa tiukkaa aikataulua.

Kuitenkin, jos hätätilanne tulee, varmista, että soitat kohtelupuhelun salonkiin. Voit kertoa heille, että ajoitat tapaamisen uudelleen toisinaan, jolloin he voivat antaa korttipaikan toiselle asiakkaalle. Muista tehdä tämä kaksi päivää ennen salonkikäyntiäsi!

Päätä kampauksesta

Varmista, että tiedät jo mitä haluat nimittämispäivänäsi. Valmistaudu tallentamalla valokuvia haluamastasi kampauksesta puhelimeesi, jotta sinun on helpompaa kommunikoida tarpeidesi kanssa. 

Näyttämällä heille kuvia leikkauksesta, jonka haluat saavuttaa, saat myös tietää heidän ammatillisen mielipiteensä tekemistäsi valinnoista. Ne auttavat sinua tietämään, soveltuuko se kasvojesi muotoon vai onko sinun harkittava muita vaihtoehtoja.

Kunnioita paikkaa

Asiakkaana on sinun vastuullasi osoittaa kunnollisuutta ja käyttäytyä kunnolla salonkikäynnin aikana. Tämä tarkoittaa, että et syö lounasta salongissa tai puhu ääneen puhelimessa. Sinun on myös pidettävä mielessä kieltäsi keskustellessasi kampaajan kanssa –ei kiroilua eikä juoruamista heidän työnsä aikana.

Vältä mahdollisimman paljon lapsesi tuomista salonkitapaamisen aikana. Mahdollisuudet ovat, että he saattavat aiheuttaa kiukutteluja ja estää muita asiakkaita nauttimasta hiljaisesta salonkikäynnistä lepopäivänä. 

Mikä tärkeintä, älä heitä loukkauksia ja huutaa stylistiä, kun et ole tyytyväinen tulokseen. Voit vain jättää suoraviivaisen, mutta kohtelevan arvostelun heidän verkkosivustolleen auttaakseen heitä parantamaan palveluitaan. 

Vieraile kauneussalongissa Vanessa nyt.

Haluatko palkita itsesi uudella kampauksella ja tehdä vaikutuksen ystäviisi? Tule käymään kauneussalongissa Vanessa nyt! Lahjakkaan stylistitiimimme on täällä antamassa sinulle kaikkien aikojen parhaan muodonmuutoksen. Älä epäröi lähettää meille viestiä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa