Vanessa Beauty Salon: Yhden luukun portaali kauneustarpeisiin

Jos haluat hemmotella itseäsi erilaisilla kauneuspalveluilla, älä etsi enää Vanessa Beauty Salonista! Tarjoamme lukemattomia palveluja, joista jokainen tarjoaa sinulle etuja. Halusitpa sitten hoitaa itseäsi tai rakkaitasi, ei ole koskaan huono idea vierailla kauneushoitolassasi! Tässä ovat täällä tarjottavat palvelut ja miksi ne ovat hyviä sinulle.

Kasvohoitoja

Ihon tyyppejä on erilaisia, ja niillä kaikilla on omat tarpeensa. Tavoitteenamme on määrittää, mitä ihosi tarvitsee, jotta voimme löytää sinulle täydellisen kasvopalvelun. 

Kasvohoidot ovat hyvä tapa kuorita, nuorentaa ja kosteuttaa ihoa. Jos ongelmallasi on öljyiset kasvot, voit valita kasvokuorinnan. Tämän lisäksi saatat saada hoitoa myös muilla erikoistarjouksilla, kuten:

  • Kosmeettinen neula
  • Kirkastava kasvojen
  • aknehoito
  • Hydrafacial-vartalohoito

Vartalohieronta

Hieronta on hyvä tapa lievittää stressiä. Se auttaa vähentämään lihasjännitystä, joka voi parantaa verenkiertoa, vähentää stressiä ja ahdistusta, rentouttaa koko kehoa jne. 

Täällä Vanessa-kauneushoitolassa voit valita lukuisien hierontatyyppien joukosta, joita tarjoamme tarpeidesi mukaan, nämä Sisältää:

  • Ruotsalainen hieronta
  • Kuumakivihieronta
  • Aromaterapia
  • Vyöhyketerapia Hieronta
  • Syvä kudoshieronta

Älä epäröi ottaa yhteyttä hieronta-asiantuntijaamme ja kysyä heiltä, ​​mikä tyyppi sopisi parhaiten tarpeisiisi! 

Käsi- ja jalkahoidot

Kynnesi ansaitsevat hemmottelua yhtä paljon kuin koko kehosi. Leikkaa ja puhdista kynnesi kunnolla manikyyri- ja jalkahoitopalveluiden avulla. Tämä auttaa myös poistamaan kuolleet ihosolut ja edistämään uusia. Päätä se valitsemalla paras väri, jolla haluat päällystää ne.

Meikki

Meikkipalvelumme ovat täydellisiä erityiskokouksiin, kuten häät, suihkut, syntymäpäivät jne. Mihin tahansa tapahtumaan oletkin menossa, voit luottaa lahjakkaisiin meikkitaiteilijamme antamaan sinulle parhaan ilmeen, joka sopii täydellisesti kasvoihisi ja itse tapahtumaan . Tämä on merkittävä luottamuslisäaine naisille, varsinkin kun se tehdään oikein.

Vartalokuorinta

Aivan kuten kasvosi, kehosi tarvitsee myös hyvän kuorinnan poistamaan kuolleet ihosolut ja korvaamaan ne uusilla. Se myös kuorii ihosi tehden siitä sileämmän, pomppivamman ja pehmeämmän. Kuorinta ravitsee ihoa syvästi, mikä auttaa sitä kosteuttamaan ja nuorentamaan jättäen nuorekkaan tunteen. 

Ripsien nostaminen ja pidennykset

Sinun ei tarvitse enää huolehtia heikoista väärennetyistä ripsistä! Näyttää lumoavammalta paksummin ripsien kanssa! Ripsemme ovat puoliksi pysyvä ratkaisu tasaisille ripsille. Tätä prosessia hoitavat vain asiantuntijat. Prosessi nostaa ylemmät silmäripsi erikoisliimalla ja voiteilla. Tämän vaikutukset kestävät 2-3 viikkoa. 

Toisaalta ripsien pidennykset ovat paras ja helpoin tapa lisätä tilavuutta ripsiin! Tämä on erittäin huolellinen toimenpide, jossa asiantuntijamme sijoittavat ja maalavat kukin silmäripset huolellisesti yksi kerrallaan silmäluomiisi.

Nämä ovat joitain palveluita, joita tarjotaan täällä Vanessa-kauneussalongissa. Päivän viettäminen salonissa on yksi rentouttavimmista ja stressiä lievittävistä kokemuksista, jolla voit hemmotella itseäsi. Tule käymään nyt! 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa