Kasvohoidot

Kasvohoidot

Kauneushoitola Vanessa tarjoaa

kasvopalveluja. Täydellisen kasvopalvelun määrittäminen sinulle riippuu ihotyypistäsi ja juuri siitä, mitä se tarvitsee. Jos ihosi on dehydratoitu, se tuntuu tiukalta ja näyttää tylsältä. Kuiva iho tuntuu myös karkealta, hilseilevältä, koska ei ole tarpeeksi öljyä voidella ihoa. Tarvitaan vettä, jotta HydraFacial toimisi parhaiten sinulle. Rasvaisille ihotyypeille kasvojen kuorinta voi olla paras vaihtoehto sinulle.

Kaikki nämä palvelut ovat saatavilla täältä Kauneussalonki Vanessa. Näiden ihonhoitotuotteiden lisäksi tarjoamme myös erikoistuneita palveluita, kuten kosmeettisia neuloja, kirkastavia kasvojen ja aknen kasvoja. 

Löydä ihollesi täydellinen kasvopalvelu alla! Varaa aika tänään ja sovi konsultointi estetiikka-asiantuntijoidemme kanssa. 

Kosmeettinen neula

Jos haluat terveellistä, pulleaa, kirkasta ja hehkuvaa ihoa, kosmeettinen neula on paras tapa edetä. Toisin kuin tavalliset päiväkylpylähoidot, jotka vain puhdistavat, kosteuttavat ja hierovat, kosmeettinen neula menee ylimääräisen mailin tarjoamalla kasvojen peruspalvelut ja varmistamalla, että seerumit imeytyvät syvään ihoon. 

Se tekee tämän käyttämällä neuloja, jotka pistävät ihomme uloimman pinnan vain 0,3 millimetriä syvälle. Se on matala, täysin turvallinen ja toimii parhaiten auttamaan ihoasi tunkeutumaan tuotteeseen. 

Tässä menettelyssä käytetty neulakynä tunkeutuu 0,3 millimetriin ihoalueeseen, jolloin tuotteet tai seerumit pääsevät soluihin ja pysyvät uloimmassa kerroksessa imeytymisen parantamiseksi. Kosmeettinen neula on täydellinen ratkaisu niille, jotka tarvitsevat kosteuttavan ihonsa ja käyttävän sitä hyödyllisinä tuotteina.

Kirkastava kasvohoito

Jos ihollasi on tummia pisteitä ja hyperpigmentaatiota, kirkastava kasvohoito on ihanteellinen palvelu sinulle. Se kohdistuu kasvojesi epätasaisiin pisteisiin ja pyrkii lisäämään solujen uudistumista ihon sävyn, kirkkauden ja terveyden parantamiseksi. Tämä kasvohoito sisältää peruspalvelut, kuten syvän puhdistuksen, hellävaraisen kuorinnan ennen korkean lujuuden omaavien antioksidanttien käyttöä ja ihanteellisen seerumin vahvistamaan ihosi luonnollista suojaa ympäristöä vastaan.

Akne-kasvohoito Aknesta

kärsiville aknen kasvohoitomme auttaa puhdistamaan ihosi ja tekemään siitä sileämmän. Ennen hoidon jatkamista suoritamme ensin ihokonsultoinnin selvittääkseen, mitä ihosi tarvitsee. Parantaaksemme ihosi kuntoa, teemme ensin perusteellisen puhdistuksen, ennen kuin siirrymme seuraavaan vaiheeseen, joka sisältää näppylöiden, valkopääjen ja mustapäiden uuttamisen. Tulehduksen minimoimiseksi käytämme jäähdytysnaamiota ja toimenpiteen sulkemiseksi käytämme ihollesi ihanteellista seerumia tai kosteusvoidetta.

HydraFacial-hoito

Tämä hoito on all-in-one-ratkaisu iho-ongelmiin. HydraFacial käyttää konetta imemään epäpuhtauksia ihostasi samalla kun se infusoi seerumin, joka on täynnä antioksidantteja, peptidejä ja hyaluronihappoa, syvälle huokosiin. Se on täydellinen kasvohoito ennen erityistä yötä! Varaa tapaamisesi Vanessa-kauneussalongissa tänään ja elvytä ihosi kauneus.

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa