Ripset & kulmat

Ripset & Kulmat

Ripsien ja kulmien palvelut saatavilla kauneushoitolasta Vanessa

Sano hyvästit surkealle ripsiväreille, raivostuneille kiharrille ja raskaille väärennetyille ripsille! Käytä mitä tahansa ripsipalvelumme täällä kauneussalonki Vanessa ja sinulla on täydelliset ripset, jotka eivät tarvitse mitään säätämistä! Sinun ei tarvitse enää huolehtia ripsistäsi, kun käytät ripsien nostoa, pidennystä ja täyttöä. Selvitä alta, mikä sopii sinulle parhaiten, ja varaa aika tänään hämmästyttävistä vaivattomista ripsistä viikkoina!

Ripsien nosto

Kun ryhdyt hoitamaan meitä kauneushoitolassa Vanessa, sinun ei tarvitse koskaan käyttää kiharroja enää. Ripsinnostimet ovat puolipysyvä ratkaisu tasaisille ripsille. Paitsi että näytät hohdokkaammalta paksummilla ripsillä, säästät myös paljon aikaa ja tuotetta, koska sinun ei tarvitse enää käyttää ripsetuotteita. 

Sinulla on mahdollisuus ripsiä, maalata tai molemmat lopulliseen ripsien hoitoon. Lyhyessä ajassa ripset muuttuvat hohdokkaammiksi ja havaittaviksi. Parasta on, että se kestää 2-3 viikkoa. Sinun ei tarvitse vaivautua ripsiväriin pitkään aikaan. 

Tämän hoidon aikana ylemmät ripset nostetaan manuaalisesti erityisellä liimalla. Kokeneet estetiikkamme nostavat ja kiinnittävät voiteet asettavat ripset ylöspäin, missä ne jäävät yksin minuutiksi tai kahdeksi. Ripset voidaan myös sävyttää, jotta ne erottuvat entistä enemmän. Kun toimenpide on tehty, huomaat heti, kuinka upeat ripsesi näyttävät.

Ripsipidennykset

Korosta jo olemassa olevaa kauneutta lisäämällä ripaus tilavuuteen ripsiin! Niille, jotka haluavat ripsiensa olevan huomattavampia, ripsien pidennysten saaminen on helpoin ja paras tapa. Tätä menettelyä ei pelkästään tehdä kaunistustarkoituksiin, vaan muutkin, jotka kärsivät onnettomuuksista ripsillään tai joilla oli putoavia hiuksia, ovat käyneet läpi tämän prosessin palauttamaan luonnollisen silmänsa. 

Meillä on ollut asiakkaita, jotka halusivat palauttaa ripsiensa kauneuden kemoterapian jälkeen ja kokenut hiustenlähtöä. Täällä kauneussalongissa Vanessa teemme unelmiesi ripset läpi paremman, lumoavamman.

Tämän toimenpiteen aikana yksittäiset ripsien jatkeet maalataan, asetetaan ja kiinnitetään yksi kerrallaan silmäluomiisi. Ne asetetaan kuivumaan lyhyeksi ajaksi, ennen kuin voit avata silmäsi ja nähdä niiden kauneuden itse. 

Voit muokata ripsien pidennyksiä valitsemalla pituus, kihara, väri ja setti. Meillä on yli tusinan tyyppisiä ripsien pidennyksiä, joiden tilavuus, hiustyyppi ja kiharat vaihtelevat. Jos haluat luonnollisemman ilmeen, voit valita klassisen sarjan. Jos olet draaman parissa, meidän laaja sarja sopii sinulle.

Ripsien uudelleentäyttö

Jos haluat lisätä ripsien tilavuutta pidennysten saamisen jälkeen, voit käyttää niiden täyttöpaketteja. Ripsien ylläpitoa varten voit palata kerran kuukaudessa, jotta voit olla varma, että ripsesi näyttävät aina räikeiltä riippumatta siitä.

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa