Vartalohoidot

Vartalohoidot

Kauneushoitola Vanessa: Vartalohoidot

Monet ihmiset luopuvat tarpeesta huolehtia ruumiistaan. Useimmat ajattelevat, että käynti salongeissa vartalohoitoa varten on liian hankalaa. Elämämme kiireisen tilan vuoksi menetämme jäljen siitä, mikä pitäisi olla tärkeintä – itseämme.

Kehona hoidon ja sen kiinnittämisen omistavana laitoksena suosittelemme, että otat aina aikaa vartaloasi hoitamaan. Se on aina kaikkien siihen käytettyjen vaivojen arvoinen ja auttaa sinua pysymään terveinä ja nuorentuneina.

Kun tulee rakastaa itseäsi ja kehoasi, vartalohoidot ovat välttämättömiä. Se pitää kehosi tip-top-muodossa. Oikealla vartalohoidolla kehosi tuntuu nuorelta, raikkaalta ja stressittömältä!

Anna sinulle ja kehollesi paras hoito salongissa, joka todella huolehtii sinusta – kauneushoitola Vanessa! Täällä salonissamme teemme mukavuudestasi etusijalle. Kauneussalonki Vanessa on tehnyt kansainvälisesti koulutettujen kauneusasiantuntijoiden joukosta nimensä wellness- ja kylpyläalalla yhdeksi suosituimmista kohteista kaikissa kauneustarpeissasi Suomessa. Ja koska luotat itsesi meille, tarjoamme sinulle vain parasta palvelua.

Jotta voisimme antaa sinulle vain parhaan ja turvallisimman hoidon, jokaiselle tuotteelle, jota käytämme kehollesi, tehdään ulkopuolista tutkimusta ja laadunvarmistusta. Kauneussalonki Vanessa käyttää korkealaatuisia tuotteita, jotta saat parhaan mahdollisen tuloksen ja antaa kehollesi ansaitun hoidon.

Jotkut tuotteistamme sisältävät ainesosia merestä. Näitä ovat merisuolat, merilevät, merilevät ja kasvit, jotka ovat osoittautuneet tehokkaiksi tuottamaan keholle arvokkaita ravintoaineita. Merivesi on hyödyllistä auttamaan kehoamme puutteissa. Meriveden ja kehon samanlainen kemiallinen koostumus tekee mineraalien ja ravinteiden omaksumisesta helppoa.

Kauneussalonki Vanessa toivottaa sinut tervetulleeksi parhaaseen paikkaan saada vartalohoitotarpeesi. Saat lisätietoja siitä, mitä teemme, tutustumalla alla oleviin vartalohoitotarjouksiimme. Kun se tulee itsellesi, älä koskaan tee kompromisseja!

Kauneushoitola Vanessa: Kehonhoitopalvelut

Kehon kuori

Yksi suosituimmista hoidoista on vartalokuori, joka on verrattavissa kasvojen kuorintaan. Vaikka kehosi iho kärsii samanlaisista tai jopa ankaremmista vaurioista ajan myötä kasvoihin verrattuna, se ei usein saa niin paljon huomiota ja hoitoa. On aina hyvä pitää huolta jokaisesta kehosi osasta tasa-arvoisesti.

Ihotautilääkäreiden mukaan kehon kuorinta on tehokas menettely ihon virkistämiseksi ja nuorentamiseksi. Sopivien ainesosien käyttö auttaa vähentämään kehon aknea, ryppyjä ja karkeita laikkuja. Kehon kuorintahoidon tulos saa kehosi tuntumaan huomattavasti sileämmältä, pehmeämmältä ja pomppivammalta.

Tämä on kuorintahoito, joka tehdään hieromalla kuorinta varovasti koko kehon ihoon. Tämän vuoksi asiakkaita pyydetään usein poistamaan kaikki vaatetuotteet.

Täällä kauneussalongissa Vanessa tarjoamme sinulle kertakäyttöisiä vaatteita, jotka peittävät itsesi. Annamme sinulle myös mahdollisuuden valita, kuka suorittaa hoidon. Voit valita hierojan tai hierojan. Kaikki henkilökuntamme ovat ammattilaisia ​​ja jompikumpi antaa sinulle saman tyydyttävän työn.

Kun rentoudut vatsassasi, hierontaterapeutti kuorii ihosi manuaalisesti räätälöityillä kuorinnoilla ihosi kunnon mukaan. Jotkut kuorintamme ovat mineralisoivia ja detoksifioivia, ja ennen kaikkea tehokkaita poistamaan kuolleet ihosolut, jolloin ihosi on silkkisen sileä. Laadukkaat tuotteemme sekä ammattimainen hieronta auttavat virkistämään ja edistämään verenkiertoa.

Kun koko kehosi on kuorittu, hierontaspesialistimme pyyhkii kaikki kuolleet ihosi ja epäpuhtaudet kehostasi. Käytämme enimmäkseen puhdasta, kosteaa pyyhettä, joka on kasteltu haaleassa vedessä ärsyttämättä ihoa. Se auttaa myös pitämään sen joustavana ja sileänä.

Raskaana olevien tai odottavien asiakkaiden tapauksessa avulias henkilökuntamme auttaa ja tarjoaa sinulle vaihtoehtoja, joita voidaan muuttaa hoidon turvalliseksi suorittamiseksi.

Kehon kuorinnan hoito kestää yleensä 45 minuuttia.

Vartalonaamio

Vartalonaamio vaatii erityisten ihonhoitotuotteiden käyttöä, jotka on suunniteltu tarjoamaan intensiivistä hoitoa ja ravintoa erilaisille iho-ongelmille. Tuote jätetään kehollesi muutamaksi minuutiksi imeäksesi ravintoa perusteellisesti ihoosi.

Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua valitsemaan ihosi kunnolle sopivan maskin. Olipa kyse kuivasta, hilseilevästä ihosta, ärtyneistä iho-olosuhteista tai kehon aknesta, kauneussalonki Vanessa tarjoaa hoitomaskin ihosi tarpeisiin. Tarjoamme lukuisia naamioita, joista voit valita.

Kuiva iho

Jos ongelmasi liittyy kuivaan ja kuivuneeseen ihoon, meillä on ratkaisu sinulle. Kehon naamio, joka sopisi sinulle parhaiten, on kosteutta sisältäviä naamioita. Se on luonnollisista ainesosista valmistettu vartalonaamio, joka antaa kosteutta ihollesi. Naamion ainesosat detoksifioivat, puhdistavat ja kosteuttavat kehoasi. Käytön jälkeen takaamme, että ihosi tuntuu pehmeältä, nuorekkaalta, puhdistetulta ja hehkuvalta.

Jos ihosi on rasvainen ja aknelle altis, savinaamio on sinua varten. Savilla on ainutlaatuinen kyky estää ihon puhkeaminen ja samalla rauhoittaa ihon tulehduksia ja ärsytyksiä. Hoidossa käytettävä savimaski on tehokas rasvaisen ihon hoidossa ja epäpuhtauksien poistamisessa. Se vapauttaa lian ja bakteerien ihon sekä auttaa tasapainottamaan likaa houkuttelevaa öljyntuotantoa. Heiluta epäpuhtauksiasi hyvästit kauneussalonki Vanessan savirasvonaamiolla!

Ärsyttää ihoa

Seuraava naamio on valmistettu erityisesti ärtyneelle iholle. Hunajanaamiosimme vähentää ihon punoitusta ja ärsytystä tehokkaasti. Hunaja on ihmeen ainesosa ihon parantamiseksi. Se auttaa korjaamaan herkkyydestä johtuvia ihovaurioita. Se on ainesosa, jota käytetään ihosairauksien, kuten ekseeman, hoitoon. Eikä siinä kaikki, hunajalla on myös osoitettu olevan antibakteerisia ominaisuuksia, jotka pitävät ihosi puhtaana ja pehmeänä. Se on varmasti herkän ihon ihmisten paras ystävä!

Stressissä oleva iho

Jos olet taipuvainen myöhään myöhään, syömään epäterveellisiä ruokia ja nauttimaan muista elämäntavan stressitekijöistä, kauneussalonki Vanessan viilentävä naamio pitää varmasti stressisi loitolla. Jäähdyttävä vartalonaamiosamme on valmistettu erittäin ravitsevista ainesosista, jotka auttavat elvyttämään väsyneen, himmeän ihon. Hemmottele itseäsi jäähdyttävällä vartalonaamillamme.

Vartalonaamion hoito kestää yleensä 60 minuuttia ihon täydelliseen hemmotteluun.

Vartalohieronta

Vartalohieronta on tärkeä hoito kehollesi, johon kannattaa hemmotella itseäsi silloin tällöin. Huomaat, että hieronta voi helpottaa hermojasi ja saada sinut rentoutumaan, kun hierontaterapeutti pyrkii rauhoittamaan särkeviä lihaksiasi ja viemään sinut rauhalliseen ja rauhalliseen päätilaan.

Sen lisäksi, että vartalohieronnasta tuntuu hyvältä ja rentolta, sillä on terveydelliset edut. Se auttaa ylläpitämään fyysistä ja henkistä terveyttä. Se tekee ihmeitä myös emotionaaliselle hyvinvoinnillesi, varsinkin kun vahvistat sen osana rutiiniasi.

Vartalohieronta stimuloi hermostoa, parantaa verenkiertoa ja edistää terveellistä lihasten toimintaa. Kehosi vapauttaa myös kemikaaleja ja hormoneja, jotka ovat vastuussa mielen lievittämisestä stressistä.

Kauneushoitola Vanessa tarjoaa sinulle lukuisia valintoja vartalohierontaterapiaasi varten. Jokaisen hieronnan on tarkoitus kohdistaa tiettyihin ongelmiin. Jos sinulla on vaikeuksia valita oikea sinulle, älä epäröi kysyä hieronta-asiantuntijalta, tai voit tarkistaa sen täältä ja nähdä, mikä sopii sinulle parhaiten!

  • Ruotsalainen hieronta – Tämä on vakiotyyppinen hieronta. Terapeutti käyttää voidetta tai öljyä hieromaan kipeä lihas. Se alkaa yleensä suurilla aivohalvauksilla ja siirtyy sitten tiettyihin aivohalvauksiin kohdistaen ongelma-alueesi.
  • Aromaterapia – Aromaterapia on melkein sama kuin ruotsalainen hieronta. Erona on, että se käyttää tuoksuvia öljyjä tiettyjen ongelmien ratkaisemiseen.
  • Kuumakivihieronta – Kuten nimestäkin voi päätellä, kuumakivihieronnassa käytetään lämpimää, sileää kiveä kehosi ongelma-alueilla.
  • Syvä kudoshieronta – Tämä terapeuttinen hieronta kohdistuu lihassolmuihin ja muihin kehon kipeisiin alueisiin, erityisesti lihaksen ja kudoksen syvempiin kerroksiin. Vaikka syväkudoshieronta on yleensä voimakkaampaa, se ei välttämättä ole tuskallista. Jos sinulla on kipua hoidon aikana, ilmoita asiasta heti hierontalääkäriisi.
  • Vyöhyketerapiahieronta – Vyöhyketerapia on täydellinen ihmisille, jotka etsivät rentouttavaa tapaa palauttaa luonnollinen energiatasonsa. Se käyttää lempeää ja kiinteää painetta jalkojen, käsien ja korvien eri pisteisiin. Se on hyvä vaihtoehto sinulle, jos et ole mukava koskettaa kaikkialla kehossa. Voit käyttää löysiä vaatteita, jotka mahdollistavat pääsyn jalkoihin ja käsivarsiin.
Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa