Kuvagalleria

Kuvagalleria

Kauneussalonki Vanessa: Valintasi paras palvelu!

Onnittelut ensimmäisen askeleesi kohti itsensä rakastamista! Emme halua muuta kuin olla osa upeaa matkaa kohti itsesi löytämistä. Täällä kauneussalongissa Vanessa olemme ylpeitä voidessamme tarjota parasta laatua palveluja rakkaille asiakkaillemme. Käytämme vain hienoimpia tuotteita ja laitteita tuodaksesi esiin parhaan version itsestäsi. Anna lahjakas henkilökuntamme suorittaa taikansa ja tutustuttaa sinut parempaan sinuun!

Palvelut kauneushoitolassa Vanessa:

Hiustyyli ja meikki


He sanovat, että nainen, joka muuttaa kampauksensa, muuttaa elämäänsä. Kauneussalonki Vanessa on täällä antamassa sinulle itseluottamusta kohdata uusia haasteita salongille sopivien hiusten ja meikkien avulla.

Ammattilaisemme huolehtivat sinusta riippumatta siitä, onko kyseessä päivän ilme, juhlatyyli vai erityinen päiväsi. Ohjaamme sinut kohti parasta muutosta, jonka teet elämässäsi. Vieraile kauneussalongissa Vanessa saadaksesi elämää muuttavan uuden ilmeen!

Kuumakivihieronta

Hieronta on kuin taputus selälle pitkän päivän jälkeen – mutta kirjaimellisesti! Hemmottele itseäsi rentouttavalla ja terapeuttisella kuumakivihieronnalla. Täällä kauneussalongissa Vanessa tarjoamme 60 minuutin hieronnan, jotta kehollasi voi olla tarpeeksi aikaa rentoutua ja vain nauttia. Hemmottele itseäsi ja anna hierontaterapeutimme hemmotella sinua tällä rauhoittavalla hieronnalla.

Pysyvä pigmentaatio

Oletko kyllästynyt tekemään meikkiäsi? Palautuuko sen retusointi muutaman tunnin välein? Meillä on ratkaisu sinulle! Pysyvä pigmentti on paras tapa näyttää raikkaalta ja kauniilta. Kanna itsevarmasti kaunis ilme minne menetkin. Valmistaudu vaivattomaan ilmeeseen, joka pysyy täällä Kauneussalonki Vanessa!

Ripset ja kulmakarvat

Ripset ja kulmakarvat ovat välttämättömiä kauneuden määrittämisessä. Kulmien muodon piirtäminen ja parantaminen joka päivä voi olla vaikeaa ja väsyttävää. Vanessa-kauneussalongissa sinun ei enää tarvitse huolehtia epätasaisista kulmakarvoista tai ohuista ripsistä.

Hanki pysyvä kulmakarvat ja ripsien kestävä kauneus!

Kasvohoito

Päästä eroon virheistä, epäpuhtauksista ja päivän stressistä rentouttavilla kasvohoidollamme. Anna estetiikkamme hoitaa ihoasi rauhoittavalla syväpuhdistuksella, joka varmasti pesee lian lisäksi myös huolesi. Anna itsellesi pieni herkku. Tule käymään kauneussalongissa Vanessa!

Karvanpoisto

Vartalokarvat ovat elämän tosiasia. On normaalia, että sinulla on jalka- tai jopa kainalokarvat. Se on hyväksyttävää ja kaunista, mutta joskus se ei vain sovi haluamaasi ulkoasuun.

Mikä tahansa syy sinulla on, kauneushoitola Vanessa on täällä sinua varten. Hellävarainen ja kokenut henkilökuntamme antaa sinulle kivuttoman karvanpoistopalvelun sileille jaloille.

Valmistaudu tuntemaan itsesi upeaksi ja luottavaiseksi täällä kauneussalonki Vanessa!

 

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa