Solarium

Solariumien kuningas on nyt täällä!

Solagen V on Alisunin valmistama tekninen taidonnäyte, joka ei ole pelkästään solarium. Laitteen sisältä löytyy UV-lamppujen lisäksi ihon oma kollageenintuotantoa tehostavat punavalohoitolamput. Punavalohoidolla on elvyytäviä ja ihon rakenteita vahvistavia sekä nuorentavia ominaisuuksia. Vaikutukset tapahtuvat alimmissa ihokerroksissa, joissa punainen valo kiihdyttää kehon oma kollageenin tuotantoa. Punavalohoidon aikana koko kehosi nauttii hoidon nuorentavasta vaikutuksesta, erityisesti kasvojen alue. Yhden hoitokerran kesto on 15min, hoitoja suositellaan suorittamaan 2-3 kertaa viikossa 10-30 kerran sarjahoitoina. Sarjahoidon päätyttyä tulosten säilyttämiseksi riittää 1krt/vko.

 

Punavalhoidon vaikutukset:

∙ Rakentaa terveen kollageeniverkoston
∙ Vähentää juonteita ja ryppyjä
∙ Parantaa ihon rakennetta
∙ Piristää ihosolujen uusiutumista
∙ Uudelleenkiristää ihoa (auttaa ehkäisemään selluliittia)
∙ Piristää ihon hapenottokykyä
∙ Kehittää mineraaliaineenvaihduntaa
∙ Lisää kosteuden kerääntymistä ihoon
∙ Auttaa tekemään ihosta tasaisen ja raikkaan

Yhdistelmähoidossa molemmat lamput ovat käytössä, jolloin saavutetaan entistä syvempi ja tummempi rusketus. Ihosi nauttii UV-lamppujen tarjoamasta D-vitamiinin synteesistä sekä melatoniinin tuotannosta, unohtamatta punavalohoidon tarjoamaa virkistävästä ja kosteuttavaa vaikutusta.

Alapuolella näkyvä kuva on sveitsiläisten tutkijoiden suorittaman kliinisen tutkimuksen tulos. Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää punavalohoidon vaikutus ihokudoksen rakenteellisiin muutoksiin sekä kollageenin tuotantoon. Tutkimuksessa verrattiin viittä avaintekijää; ihon rasvasolujen määrää, kosteusprosenttia, elastisuutta, pigmenttivaihteluja sekä transepidermaalista nesteen haihtumista. Kuvat osoittavat kollageenituotannon kasvua sekä ihon silottumista ylemmissä ihokerroksissa. Tutkimuksiin osallistuneet koehenkilöt kävivät Alisunin solariumissa 30 kertaa kolmen kuukauden aikana.

Tule tutustumaan vallankumoukselliseen solariumiin!

Varaa aikasi kätevästi itse sähköisestä ajanvarausjärjestelmästä.

Valittavanasi on kolme erilaista hoitovaihtoehtoa:

Tasoitushoito ( 10kertaa / 10-15min )
Ihon rakenne paranee ja puhdistuu kuona-aineista. Ihon kosteusarvot paranevat. Vähintään 2-3krt viikossa, hoidon jälkeen 1krt viikossa riittää säilyttämään hoidon tulokset.

Elvytyshoito ( 20kertaa / 15-20min )
Tasoittaa ja siloittaa ihoa vähentäen mustapäitä ja ryppyjä. Ihon pigmenttierot tasoittuvat, häivyttäen myös pisamat. Hoitokerrat 2-3krt viikossa, tulosten säilyttämiseksi hoidon jälkeen 1krt viikossa 15min.

Nuorennushoito ( 30kertaa / 15-20min )
Syväkosteuttava hoito, tasoittaa pienet rypyt ja häivyttää isommat näkyvästi. Paras tapa virittää oma kollageenintuotanto maksimiin. Ihohuokoset pienenevät, ihon elastisuus paranee huomattavasti. Vähintään 2-3krt viikossa, tulosten säilymiseksi hoidon jälkeen 1krt viikossa 15min ajan.

Kauneussalonki Vanessa: Turvallinen parkitus Solagen V: llä!

Oletko ihminen, joka ihailee ruskean ihon kauneutta? Oletko koskaan haaveillut siitä, että julkkikset palasivat juuri tropiikista? Jos näin on, et ole yksin. Tunnustetaanpa, että auringon suudelma on trendi, joka ei koskaan menisi tyylistäsi. Se on myös houkutteleva ja muodikas. Emme yksinkertaisesti voi päästä yli tästä upeasta ulkoasusta. Yksi tapa saada rusketusta, jota me kaikki haluamme ilman, että pankkitilisi kärsii kalliista pakoista, on käydä solariumissa.

Kun valitset solariumia, sinun on otettava huomioon käytetyt laitteet. Tarkista, onko se turvallinen ja tehokas sinulle. Ota aina ensin yhteyttä henkilöstöön, ennen kuin sitoutut parkitukseen. Jotkut parkituslaitteet saattavat vahingoittaa ihoa ja terveyttä korjaamattomasti. Hyvä asia on, että kaikkia koneita ei luoda tasa-arvoisesti; jotkut parkituslaitteet voisivat antaa sinulle sekä upean rusketuksen että ihonhoitotuotteet samanaikaisesti.

Kaikki Solagen V: sta, vallankumouksellisesta parkituslaitteesta!

Rusketuksen tulevaisuus on täällä! Kauneussalonki Vanessa haluaa esitellä sinulle vallankumouksellisen laitteen, joka muuttaisi sitä, miten katsot parkitusta. Uskomme, että täydellisen luonnollisen rusketuksen saavuttamisen ei tarvitse olla kovaa ihollesi. Yhdistämällä solariumin ja punaisen valon voiman, Solagen V on täydellinen parkituslaite, joka luo upean rusketuksen sekä intensiivistä hoitoa ihollesi. Hyödynnä sekä ihonhoitoa että rusketusta!

Solagen V on luotettava Alisun-tuotemerkki. Alisun on kuuluisa valmistaja, joka tunnetaan luomasta uusia mittoja parkitukselle. Heidän parkitustuotteensa ovat vertaansa vailla kauneuden alalla. Heidän paras luomuksensa tähän mennessä on Solagen V.

Solagen V ei ole vain solarium. UV-lamppujensa lisäksi se käyttää myös punaisen valon hoitolamppuja, jotka parantavat kehosi kollageenituotantoa. Toisin kuin tavalliset terveydelle vaaralliset solariumit, Solagen V -laitteiden hoito on sinulle turvallista ja jopa terveellistä. Se on laite, joka auttaa alentamaan verenpainettasi, tekemään hiuksistasi kiiltävämmät, torjumaan aknen ja hienot viivat ja antamaan sinulle tämän hämmästyttävän kauniin rusketuksen! Jotkut ihmiset jopa sanovat, että virkistävä tunne, jonka se antaa jokaisen istunnon jälkeen, ruokkii sielua ja parantaa sen sisältä ulospäin.

Viimeaikaisen tutkimuksen mukaan Solagen V: n punaisella valohoidolla on vielä enemmän terveyshyötyjä kuin vain verenpaineen alentaminen. Punainen valohoito on osoittautunut elvyttäväksi, ihoa vahvistavaksi ja nuorentavaksi, mitä muilla parkituslaitteilla ei ole. On myös todistettu aknen hoito, arpien vähentäminen, ikääntymisen viivästyttäminen, palovammojen parantaminen, liikunnan aiheuttaman lihasten väsymyksen vähentäminen ja sen on jopa osoitettu estävän sydän- ja verisuonitauteja, kuten aivohalvausta ja sydänkohtausta.

Tiede tämän vallankumouksellisen koko kehon hoidon takana on kehosi kyky absorboida valoa. Prosessi tapahtuu ihon alemmassa kerroksessa. Aivan kuten kasvit, ihomme ja muut kehon kudokset voivat absorboida valonsäteet ja muuttaa sen energiaksi. Solagen V: n punaisen valon hoito stimuloi kehomme luonnollista prosessia uusien proteiinien rakentamiseksi ja solujen uudistamiseksi.

Yksi tämän käsittelyn aikana tuotettu spesifinen proteiini on kollageeni. Se on yksi lihasten, jänteiden, nivelsiteiden, luiden ja ihon tärkeimmistä rakennuspalikoista. Kollageeni tekee näistä kehosi osista kiinteät, notkeat ja nuorekas. Kuka ei halua pehmeää ja nuorekasta ihoa, eikö? Solagen V -hoito kauneussalongissa Vanessa tekee kaiken tämän mahdolliseksi.

Rypyt ja ihon kireyden menetys ovat luonnollinen osa ihmisen ikääntymistä. Syy ykköseksi on kollageenituotantomme lasku. Vanhetessasi kehosi tuottaa vähemmän ja huonolaatuisempia kollageeneja. Kaikki meistä kokisivat sen lopulta, mutta se ei tarkoita, ettemme voi tehdä mitään asialle. Kehon kollageenituotantoa on stimuloitava, jotta iho pysyisi mahdollisimman kiinteänä ja ryppyettömänä. Vanessa-kauneushoitola Solagen V on täydellinen ratkaisu tähän ongelmaan.

Salongimme punaisen valohoidon on osoitettu hidastavan kollageenin hajoamista ja lisäävän tuotantoa. Se on hoito, jota on käytetty monien vuosien ajan ikääntymistä estävässä teollisuudessa.

Tämä hoito parantaa verenkiertoa ja kiinteyttää ihoasi pysyvästi. Lukemattomat dermatologiset tutkimukset osoittavat, että rypyt, ihon kosteustasot ja kimmoisuus ovat parantuneet huomattavasti tämän hoidon jälkeen. Punaisten valohoitojen avulla kauneussalonki Vanessassa kehosi palaa kollageenien tuottamiseen hetkessä. Hanki unelmiesi kiinteämpi ja ryppyinen iho!

Edut eivät pääty tähän. Täällä kauneussalongissa Vanessa haluamme antaa sinulle edut parkituksessa ja ihonhoidossa yhdessä hämmästyttävässä hoidossa. Solagen V käyttää UVB-valoa. UVB-valo on osa auringon luonnollista valospektriä. Se on vastuussa upeista rusketuksista, jotka me kaikki haluaisimme saavuttaa!

Rusketuksen aikana kehosi tuottaa D3-vitamiinia, joka tunnetaan myös nimellä “auringonpaistevitamiini”. D3-vitamiinilla on osoitettu olevan suotuisa vaikutus kehosi immuunijärjestelmään. Riittävä määrä tätä vitamiinia voi estää tehokkaasti monia sairauksia, kuten:

  • Sydänkohtaukset
  • Aivohalvaus ja muut verisuonisairaudet
  • Rintasyöpä
  • Eturauhassyöpä
  • Auttaa unettomuutta vastaan
  • Vähennä autoimmuunisairauden riskiä

D-vitamiini ei vain estä näitä sairauksia, vaan myös säätelee kalsiumpitoisuutta. Edellä mainittujen etujen lisäksi D-vitamiinin tiedetään myös estävän luuhäiriöitä.

Vanessa-kauneussalonki Solagen V-solariumlaite yhdistää sekä UVB- että punaisten lamppujen hoidon voiman ja hyödyn. Tässä yhdistelmähoidossa ihosi voi nauttia D-vitamiinin synteesistä UV-lampuista ja lisääntyneestä melatoniinituotannosta syvempään ja tummempaan rusketukseen.

Saavuta tämä täydellinen luonnollisen näköinen rusketus huolehtimatta terveysriskeistä. Anna Solisagen V by Alisun antaa sinulle rusketuksen, joka erottuu, korostaa ääriviivasi ja antaa ihollesi raikkaan ja terveellisen hehkun. Saadaksesi ainutlaatuisen parkituksen ja ihonhoitokokemuksen, vieraile Kauneussalonki Vanessa tai varaa aika sähköisessä varausjärjestelmässämme.

Jos haluat lisätietoja ja tarjouksia Solagen V: stä, tutustu alla oleviin hoitovaihtoehtoihimme. Tule tutustumaan tähän vallankumoukselliseen tuotteeseen nyt!

Hoitotarjoukset Solagen V: lle

Tasoittava hoito

Solagen V: n tasoittava hoito auttaa ihosi rakennetta parantumaan dramaattisesti ja auttaa puhdistamaan ihon epäpuhtauksista, jolloin se on sileä ja virheetön. Huomaat myös merkittävän parannuksen ihosi kosteustasossa.

Tasoitushoito kestää tyypillisesti 10-15 minuuttia.

Tasoitushoito sisältää 10 istuntoa. Istunnot jaetaan paremmin vähintään 2-3 kertaa viikossa sileän ja virheettömän ihon saavuttamiseksi. Hoidon jälkeen on parasta, että jatkat vähintään kerran viikossa tulosten säilyttämiseksi.

Elvytyshoito

Tätä hoitoa suosittelevat erityisesti Vanessa-kauneussalonki ammattilaiset niille, jotka haluavat päästä eroon ei-toivotuista ihomerkistä. Elvytyshoito tehostaa ihon pigmentaatioita ja auttaa pisamia haalistumaan. Muita elvytyshoidon etuja ovat mustapäiden väheneminen. Voit myös huomata, että ihosi on kiinteämpi ja ryppyjä vähenee merkittävästi.

Elvytyshoito kestää noin 15-20 minuuttia

Elvytyshoito sisältää 20 istuntoa huomattavamman muutoksen aikaansaamiseksi. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme, että hoito tulisi tehdä 2-3 kertaa viikossa. Hoidon tulosten säilyttämiseksi suosittelemme, että otat (1) 15 minuutin jakson joka viikko hoidon jälkeen.

Nuorentava hoito

Nuorennushoito on syvä kosteuttava hoito ihollesi. Vanessa-kauneussalongin asiantuntijoidemme mukaan se on paras hoito, jos haluat virittää kollageenituotantosi maksimaalisesti. Tulokset ovat myös huomattavimpia. Tulet huomaamaan, että ryppysi ovat tasoittuneet ja näkyvästi hiipumassa. Ihosi huokoset vähenevät myös merkittävästi, mikä antaa ihollesi sileän ja lasimaisen pinnan. Kaikkien näiden etujen lisäksi näet myös huomattavan parannuksen ihosi kimmoisuudessa.

Nuorennushoito kestää noin 15-20 minuuttia.

Nuorennushoito sisältää 30 istuntoa, jotta saat parhaan hyödyn hoidostasi. Ammattilaisemme suosittelevat, että otat harjoituksesi vähintään 2-3 kertaa viikossa. Suosittelemme, että pidät (1) 15 minuutin istunnon joka viikko, jotta ihosi pysyy selvästi kirkkaana, kiinteänä, sileänä ja nuorentuneena.

Solariumin ei tarvitse olla pelottavaa ja vaarallista terveydelle. Nauti turvallisesta ja upeasta parkituksesta. Älä anna täydellisen luonnollisen rusketuksen olla vain unelma. Hanki oma eksoottinen saari-pako-ilme Solagen V: llä, täällä Vanessa-kauneussalongissa!

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa